Prijavnica za izlagače za sudjelovanje na Izložbi –"Jesen u Lici", 30.9., 1.10. i 2.10. 2022. godine

Potpisivanjem prijavnice garantiram(o) sudjelovanje na Izložbi u vremenu od 10 – 19 sati i prihvaćamo Opće uvjete izlaganja koji su sastavni dio ove Prijavnice.

Rok prijave

Prijave za sudjelovanje na Izložbi dostaviti do 3. rujna 2022. Pitanja možete postaviti putem e-maila: marija.paden@lsz-lira.hr ili na tel: 053/646-138

Uplata kotizacije:

Nakon isteka roka za dostavu prijava organizator će izvršiti odabir prijavljenih izlagača te će se odabranim izlagačima dostaviti Račun za plaćanje kotizacije u iznosu od 200,00 kn (s PDV-om) za 1,5 m2 izložbenog prostora na Trgu Stjepana Radića u Gospiću odnosno 10,00 kn (s PDV-om) za 1 m2 izložbenog prostora u Smiljanskoj ulici u Gospiću (izložba poljoprivredne mehanizacije). 

Loading
 • Osnovni podatci izlagača

 • Podaci o proizvodima koji se izlažu

 • Filename
  Size
  Process
  Status

  • * Izlagač odobrava korištenje svojih osobnih podataka iz Prijavnice u svrhu promocije manifestacije „Jesen u Lici“ 2022. godine, a Organizator se obvezuje da će navedene osobne podatke obrađivati povjerljivo i postupati s njim u skladu s Uredbom

  Izlagač se obvezuje postaviti svoje proizvode na izložbeni štand najkasnije sat vremena prije početka izložbe. 

  U slučaju spriječenosti sudjelovanja na izložbi, obavezno obavijestiti Organizatora najkasnije do 20. rujna 2022. godine.

  Napomena:

  Obveznici fiskalizacije dužni su provoditi postupak fiskalizacije u prometu gotovinom sukladno Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 133/12, 115/16, 106/18 i 121/19). Obveznici fiskalizacije su pravne osobe obveznici poreza na dobit (trgovačka društva i ostali), ako su obveznici izdavanja računa, te fizičke osobe obveznici poreza na dohodak od samostalne djelatnosti (obrti, slobodna zanimanja).

  Molimo sve sudionike koji će se predstaviti s alkoholnim proizvodima sa obvezom posjedovanja Prijave za upis u registar trošarinskih obveznika da ishode odobrenja za prigodnu prodaju navedenih proizvoda kod Carinske ispostave u Gospiću, Bilajska bb, 53000 Gospić, Tel. 053/655-312.

  Sukladno Općoj uredbi EU o zaštiti osobnih podataka (General Dana Protection Regulation – GDPR) koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine, svojim potpisom Izlagač odobrava korištenje svojih osobnih podataka iz Prijavnice u svrhu promocije manifestacije „Jesen u Lici“ 2022. godine, a Organizator se obvezuje da će navedene osobne podatke obrađivati povjerljivo i postupati s njim u skladu s Uredbom.