Objavljen javni poziv ugostiteljima za zakup prostora na 25. „Jeseni u Lici“

Ličko-senjska županija objavila je javni poziv za zakup površine za ugostiteljske djelatnosti tijekom nadolazeće manifestacije „Jesen u Lici 2023.“

Ovaj javni poziv otvoren je za sve zainteresirane ugostitelje koji žele biti dio ovog poznatog događaja, nudeći kako zatvorene tako i otvorene prostorije za zakup. Dostupni su natkriveni prostori do 800 kvadratnih metara u Gospiću na Trgu Stjepana Radića i na prostoru Stočnog sajmišta, kao i otvoreni prostori do 400 kvadratnih metara na Stočnom sajmištu.

Ovi prostori mogu biti opremljeni sa do 30 pivskih kompleta, a ponuditelji s najpovoljnijim ponudama imat će priliku zakupiti ove prostore. Ponuđene lokacije idealne su za ugostitelje koji nude široki spektar jela i pića, uključujući sendviče, nareske, hladna i topla pića.

Važno je naglasiti da ponuda mora uključivati i ponudu jela i pića, a svaki ponuditelj mora osigurati ugostiteljsku opremu u vlastitoj organizaciji. Minimalna početna cijena zakupa varira ovisno o tipu prostora, krećući se od 2 do 5 eura po kvadratnom metru.

Ponuditelji s većim ponudama ili dodatnim sadržajima bit će posebno uzeti u obzir ukoliko njihova ponuda značajno pridonosi raznolikosti i zanimljivosti manifestacije. U slučaju jednakih ponuda, prednost će biti data ponudi koja je vremenski ranije pristigla.

Kao dodatni poticaj lokalnom razvoju, pravo prvenstva pri odabiru najboljih ponuditelja dat će se ugostiteljima s područja Ličko-senjske županije.

Ponude se mogu poslati najkasnije do 1. kolovoza 2023. godine na adresu Upravnog odjela za gospodarstvo, pomorsko dobro i promet, ili putem e-maila.

Nakon odabira najpovoljnijih ponuda, Ugovor o zakupu poslovnog prostora bit će sklopljen s odabranim ponuditeljima.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 053/588-287.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da budete dio ovog živopisnog događaja, donoseći okuse vašeg ugostiteljstva na „Jesen u Lici 2023.“

Javni poziv ugostiteljima

Share Post:

Ostale

Obavijesti